Rakúsko má druhého Fritzla! Otec piatich detí dostal za sex s maloletou dcérou sedem rokov

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 16:02 • 2 min
Rakúsko má druhého Fritzla! Otec piatich detí dostal za sex s maloletou dcérou sedem rokov

VIEDEŇ - Viedenský súd uznal dnes vinným z incestu 40-ročného otca piatich detí, ktorý od roku 2009 nútil svoju maloletú dcéru k sexu takmer každodenne.

slovakia

left justify in out

Dievča, ktoré má teraz 15 rokov, to oznámilo viedenskej polícii v októbri. Trestný senát odsúdil muža, ktorý je občanom Nemecka, na sedem rokov väzenia za sexuálne zneužitie maloletej, incest a použitie násilia voči nej.
     

Dcéra pred súdom vypovedala, že ju otec sexuálne zneužil pri 1370 príležitostiach od roku 2009, keď rodina žila ešte na severe Nemecka, v Severnom Porýní-Vestfálsku. Povedala, že k tomu dochádzalo takmer denne s výnimkou prázdnin a dní, keď bola na školských výletoch. Jej výpoveď potvrdili vzorky DNA.
     

Viedenský súd rozhodoval iba o trestných činoch spáchaných od roku 2011, keď sa rodina presťahovala do Rakúska.
     

Nemecké súdne orgány teraz zvažujú, či ho majú obžalovať za predchádzajúce obdobie, povedala agentúre DPA právna zástupkyňa obete Sonja Scheedová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies