Rakúski kriminalisti vyšetrujú násilnú smrť slovenského bezdomovca

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 18:32 • 2 min
Rakúski kriminalisti vyšetrujú násilnú smrť slovenského bezdomovca

VIEDEŇ - Krajinský kriminálny úrad vo Viedni prevzal vyšetrovanie prípadu 58-ročného slovenského bezdomovca, ktorý žil naposledy v rakúskej metropole a ktorého mŕtve telo sa našlo v stredu ráno v zariadení na likvidáciu komunálneho odpadu v Grazi v rakúskej spolkovej krajine Štajersko.

slovakia

left justify in out

Súdna pitva potvrdila nielen silné násilie smerované voči hlave zosnulého, a to ešte za jeho života, ale aj vážne zranenie v krčnej oblasti, informovali policajné zdroje.

Telesné pozostatky sa z Viedne do Grazu dostali v stredu v skorých ranných hodinách s dodávkou odpadu z umelých hmôt. Kriminalisti vynakladajú momentálne maximálne úsilie, aby vypátrali vozidlo, ktoré Slovákovo telo prepravilo do Grazu. Sľubujú si od toho možné stopy, ktoré by uľahčili ďalšie vyšetrovanie.

Súčasne sa informujú aj medzi bezdomovcami vo Viedni, kde zosnulý, ktorý zrejme nezomrel prirodzenou smrťou, žil niekoľko rokov a príležitostne využíval aj tamojšie zariadenia pre ľudí bez strechy nad hlavou.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona