Rakúska študentka cestovala skutočne netradične! Za nepríjemný zážitok sa môže poďakovať nepozornému vodičovi autobusu

NETKY.SK • 21 Február 2018, 07:52 • 2 min
Rakúska študentka cestovala skutočne netradične! Za nepríjemný zážitok sa môže poďakovať nepozornému vodičovi autobusu

VIEDEŇ - Dvadsaťjedenročná študentka z rakúskeho Grazu absolvovala v utorok nedobrovoľne jazdu v batožinovom priestore diaľkového autobusu, kde ju nechtiac zatvoril vodič, pretože si ju pri odjazde z nástupnej stanice nevšimol.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom rakúsky verejnoprávny rozhlas a televízia (ORF). Mladá žena vošla do batožinového priestoru v zadnej časti vozidla pri nakladaní svojho kufra v Klagenfurte, hlavnom meste rakúskej spolkovej krajiny Korutánsko, čo však 48-ročný vodič nevedel a uzavrel prístupový otvor aj priľahlé dvere. Následne uviedol autobus do pohybu a vydal sa s ním na cestu do mesta Wolfsberg, ležiaceho takisto v Korutánsku.

 

Študentka sa snažila na seba upozorniť klopaním, ale ostatní cestujúci nereagovali, a tak zalarmovala políciu pomocou mobilného telefónu. Batožinový priestor nakoniec opustila až pri zastávke vo Wolfsbergu, teda približne po jednohodinovej jazde po trase dlhej 60 kilometrov. Priestory pre cestujúcich a batožinu sú pritom prepojené otvorom veľkým približne 80 x 80 centimetrov, ktorý uzatvára roleta otvoriteľná z oboch strán, poznamenala ORF.

 

Žena pri tomto incidente neutrpela nijaké zranenia a pokračovala v ceste do štajerskej metropoly Graz - tentoraz už na sedadle, ktoré si zarezervovala.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies