Rakúska polícia zadržala 24-ročného zlodeja bicyklov zo Slovenska

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 18:16 • 2 min
Rakúska polícia zadržala 24-ročného zlodeja bicyklov zo Slovenska

NICKELSDORF/BRUCKNEUDORF - Z oploteného domu v Bruckneudorfe v okrese Neusiedl am See v rakúskej spolkovej krajine Burgenland odcudzil 24-ročný muž zo Slovenska horský bicykel.

slovakia

left justify in out

To mu však nestačilo a na neďalekom parkovisku pri železničnej stanici sa pokúsil ukradnúť ďalší, čo mu ale znemožnil zámok na bicykli. Práve to sa Slovákovi stalo osudným, pretože si ho všimol náhodný okoloidúci, ktorý privolal políciu.
     

Po mužovom štvrtkovom zadržaní vysvitlo, že má už na konte viacero podobných deliktov. Dôvodne podozrivého preto previezli do justičného zariadenia, informovala dnes agentúra APA s odvolaním sa na policajné zdroje.
     

Podľa nich sa podarilo pri kontrole na rakúsko-maďarskom hraničnom priechode Nickelsdorf-Hegyeshalom zadržať aj dvojicu Rumunov vo veku 42 rokov, ktorí prevážali v batožinovom priestore 18 nových bicyklov.
     

Dva z nich, ako zistili policajti na základe nalepených štítkov, s určitosťou pochádzajú z krádeže v St. Pöltene. Pôvod ostatných nie je zatiaľ známy. Rumunov odovzdali policajným orgánom v St. Pöltene.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies