Rakúska polícia uskutočnila raziu, zapojila sa do nej aj SR

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 17:16 • 2 min
Rakúska polícia uskutočnila raziu, zapojila sa do nej aj SR

VIEDEŇ - Rakúska polícia uskutočnila na východe krajiny 24-hodinovú rozsiahlu akciu, do ktorej sa na území spolkovej krajiny Burgenland zapojili v zmiešaných hliadkach aj príslušníci bezpečnostných zložiek zo Slovenska a Maďarska.

slovakia

left justify in out

Akcia sa začala v stredu a vyvrcholila vo štvrtok. Prebiehala aj vo Viedni, Dolnom i Hornom Rakúsku, ako aj Štajersku. Policajti počas nej skontrolovali viac ako 3000 áut. Našli nielen zbrane v ilegálnej držbe, ale aj celý rad odcudzených vecí. Sedem osôb predviedli na výsluch, ďalších 15 zadržali, informovala dnes tlačová agentúra APA s odvolaním sa na hovorcu polície Michaela Takacsa.

Podľa jeho slov pri kontrolách, ktoré sa sústredili na hlavné dopravné tepny smerujúce z juhu a západu na východ, sa našli aj na sfalšované dokumenty z potenciálnych krádeží motorových vozidiel či prevádzačstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies