Rakúska novinárka nerobí v USA intrigy proti organizátorovi Opernballu

NETKY.SK • 18 Február 2011, 08:18 • 2 min
Rakúska novinárka nerobí v USA intrigy proti organizátorovi Opernballu

Rakúska novinárka nerobí v USA intrigy proti organizátorovi Opernballu - Kultúra Rakúska novinárka Elisabeth Sereda, žijúca v Spojených štátoch, dnes za absurdné označila údajné intrigovanie proti Richardovi Lugnerovi - organizátorovi viedenského Opernbal

slovakia

left justify in out

Rakúska novinárka Elisabeth Sereda, žijúca v Spojených štátoch, dnes za absurdné označila údajné intrigovanie proti Richardovi Lugnerovi - organizátorovi viedenského Opernballu.
      Sereda povedala, že má v USA skutočne "niečo lepšieho na práci", ako rozprávať sa o Lugnerovi. Staviteľ predpokladal, že práve rakúska novinárka je za novými honorárovými požiadavkami jeho hosťa, americkej herečky Bo Derekovej. Priamo Seredovú však nemenoval.
      Organizátor slávneho viedenského plesu sa nechal počuť, že "ona" očividne telefonovala s manažérmi herečky s tým, že chce len rande a ošklbať ho.
      Dereková podľa Lugnerových slov skutočne požadovala na charitatívny projekt pre kone o 25.000 dolárov (18.437 eur) viac, ako sa zmluvne dohodli.
      Sereda poprela, že by Derekovú vôbec poznala s tým, že herečka je už pohasnutá exstar, ktorá "pred sto rokmi" natočila dva filmy. Dodala, že sa zaoberá skutočnými hviezdami.
      Okrem toho rakúska novinárka zdôraznila, že nemá nič spoločné s ruinovaním Lugnerovej povesti medzi prominentami v USA. Podotkla, že to si spôsobuje sám. Mal by si položiť otázku, prečo mu odrieka jeden hosť za druhým. Bývalí hostia vraj radi rozprávajú, ako to bolo na plese s Lugnerom.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies