Rakúšania nastúpia v kvalifikácii proti Írom a Slovákom aj s Alabom a Jankom

NETKY.SK • 2 November 2016, 16:43 • 2 min
Rakúšania nastúpia v kvalifikácii proti Írom a Slovákom aj s Alabom a Jankom

VIEDEŇ - Tréner rakúskej futbalovej reprezentácie Marcel Koller v stredu oznámil 23-člennú nomináciu na blížiace sa zápasy vo Viedni na Štadióne Ernsta Happela - proti Írsku (12. novembra o 18.00 h) v D-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska a prípravný súboj proti Slovensku (15. 11. o 20.45 h). Informuje o tom web národnej asociácie ÖFB.

slovakia

left justify in out

Vo výbere nechýbajú stredopoliar Bayernu Mníchov David Alaba či útočník FC Bazilej Marc Janko. Až 15 hráčov tohto kádra pôsobí v Nemecku.
Rakúsku patrí po 3. kole kvalifikácie MS so štyrmi bodmi 4. priečka v D-skupine. O jeden bod viac vybojoval Wales, po 7 bodov majú Srbsko a Írsko.

Nominácia rakúskej futbalovej reprezentácie na novembrové zápasy vo Viedni na Štadióne Ernsta Happela - proti Írsku (12. 11. o 18.00 h) v D-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska a prípravný súboj proti Slovensku (15. 11. o 20.45 h):


Brankári: Heinz Lindner (Eintracht Frankfurt/Nem.) Andreas Lukse (SCR Altach), Ramazan Özcan (Bayer Leverkusen/Nem.)


Obrancovia: Aleksandar Dragovič (Bayer Leverkusen/Nem.), Martin Hinteregger (FC Augsburg/Nem.), Florian Klein (VfB Stuttgart/Nem.), Valentino Lazaro, Stefan Stangl (obaja Red Bull Salzburg), Sebastian Prödl (FC Watford/Angl.), Markus Suttner (FC Ingolstadt/Nem.), Kevin Wimmer (Tottenham Hotspur/Angl.)


Stredopoliari: David Alaba (Bayern Mníchov/Nem.), Marko Arnautovič (Stoke City/Angl.), Julian Baumgartlinger (Bayer Leverkusen/Nem.), Martin Harnik (Hannover 96/Nem.), Stefan Ilsanker, Marcel Sabitzer (obaja RB Lipsko/Nem.), Zlatko Junuzovič (Werder Brémy/Nem.), Louis Schaub (Rapid Viedeň), Alessandro Schöpf (Schalke 04 Gelsenkirchen/Nem.)


Útočníci: Michael Gregoritsch (SV Hamburg/Nem.), Lukas Hinterseer (FC Ingolstadt/Nem.), Marc Janko (FC Bazilej/Švaj.)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies