Rakúšania hľadajú nového trénera, Viveiros končí

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 14:36 • 2 min
Rakúšania hľadajú nového trénera, Viveiros končí

VIEDEŇ - Vedenie Rakúskeho hokejového zväzu nepredĺžilo zmluvu trénerovi reprezentácie Emanuelovi Viveirosovi a bude hľadať jeho nástupcu.

slovakia

left justify in out

Kanadskému rodákovi s rakúskym pasom nepomohol k zotrvaniu pri tíme ani návrat medzi svetovú elitu vďaka druhému miestu na turnaji A-skupiny I. divízie majstrovstiev sveta. Rakúšania sa vrátia do najlepšej svetovej šestnástky na budúci rok v Prahe a Ostrave.

 

"Zoberieme si teraz oddychový čas a rozanalyzujeme situáciu. Nebudem sa nikam ponáhľať, máme dostatok času do začiatku novej sezóny. Najneskôr 15. augusta zverejníme meno nového trénera," píše sa v stanovisku exekutívy Rakúskeho hokejového zväzu, ktorého rozhodnutie nie je vôbec prekvapujúce. V rakúskom tíme napriek poslednému úspechu vládla napätá atmosféra, ktorá vyvrcholila porušením disciplíny zo strany hráčov pred olympijským play-off so Slovinskom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona