Rakúšania budú zachraňovať trávniky v Lille a Marseille

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 09:53 • 2 min
Rakúšania budú zachraňovať trávniky v Lille a Marseille

PARÍŽ - Rakúska spoločnosť, ktorá dodala trávniky na štadióny v Lille a Marseille pre futbalové ME vo Francúzsku, ponúkla pomoc organizátorom šampionátu pri riešení zlého stavu hracích plôch.

slovakia

left justify in out

Výkonný riaditeľ spoločnosti Richter Rasen Alexander Richter vo vysielaní rakúskej televízie ORF oznámil, že tento týždeň odcestuje do krajiny galského kohúta. Viacerí tréneri a hráči sa sťažovali na stav predmetných ihrísk, pričom aj Európska futbalová únia (UEFA) priznala, že nie je dobrý. Podľa Richtera odviedli tri týždne pred turnajom profesionálnu robotu, ale podmienky na rast trávy v Lille a Marseille nie sú ideálne a aj výdatné dažde negatívne ovplyvnili kvalitu. Na spomenutých štadiónoch odohrajú dovedna ešte tri stretnutia majstrovstiev Európy vrátane semifinále v Marseille.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona