Rakúšan Garics bude pred duelom s Maďarskom spievať obe hymny

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 17:11 • 2 min
Rakúšan Garics bude pred duelom s Maďarskom spievať obe hymny

BORDEAUX - Rakúsky futbalový reprezentant György Garics prezradil, že pred utorňajším duelom F-skupiny proti Maďarsku v rámci ME vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) bude spievať obe štátne hymny.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný defenzívny univerzál, ktorý si na klubovej úrovni oblieka dres nemeckého Darmstadtu, sa narodil v maďarskom meste Szombathely, kde žil do roku 1998. S futbalom začínal v miestnom klube Haladás, neskôr sa ako 14-ročný presťahoval do mládežníckeho tímu Rapidu Viedeň.


"Utorňajší zápas bude pre mňa veľmi zvláštnou chvíľou," vyhlásil Garics, ktorého rodičia stále žijú v Maďarsku. "Ešte nikdy som počas medzištátneho zápasu nepočúval maďarskú hymnu. Tú rakúsku spievam zakaždým. Možno tentoraz pridám aj hymnu rodného Maďarska. Nikto mi to nemôže mať za zlé," vyhlásil Garics podľa denníka Nemzeti Sport.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies