Rakovina Karla Gotta útočí: Počas chemoterapie si oholil hlavu

NETKY.SK • 10 December 2015, 19:14 • 2 min
Rakovina Karla Gotta útočí: Počas chemoterapie si oholil hlavu

PRAHA - Mnohonásobný Zlatý a Český slávik, spevák Karel Gott, si počas druhej fázy chemoterapie oholil hlavu.

slovakia

left justify in out

Už pred istým časom mu totiž začali vypadávať vlasy a tak sa rozhodol pre krok podobný postupu celého radu iných pacientov s onkologickým ochorením, informovalo internetové vydanie denníka Aha!


Gottovi lekári nedávno diagnostikovali rakovinové ochorenie lymfatických uzlín. Jeho liečba však podľa lekárov napreduje nad očakávanie a šance na vyliečenie sú 90-percentné.


Teraz, keď je "Božský Kája" opäť v domácom prostredí, si podľa nemenovaného zdroja denníka Aha! vyberá vhodnú parochňu, ktorú by nosil počas pokračujúcej liečby. Spevák údajne nechce zostať bez vlasov.


Podľa rovnakého zdroja Karla Gotta nesužujú iba bolesti v brušnej oblasti a kostiach, ako o tom hovoril v nedávnom rozhovore pre nemecký denník Bild, ale aj ďasná a zuby, čo mu sťažuje hovorenie.


Gott však svojim početným fanúšikom odkázal, že ich podpora je preňho veľkým zdrojom energie. So zákerným ochorením chce bojovať a verí vo svoje uzdravenie.

 

Na tretiu fázu chemoterapie by mal Gott nastúpiť do nemocnice okolo vianočných sviatkov. Zatiaľ nie je jasné, či to bude v ich priebehu alebo až po nich.
V uplynulých dňoch zaželal populárnemu spevákovi rýchle uzdravenie aj český prezident Miloš Zeman. Hlava štátu, ktorá interpreta uznáva, súčasne využila príležitosť a zagratulovala mu k zisku jubilejného 40. slávika.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies