Rakby rád chodí na slnečné dovolenky

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 09:47 • 2 min
Rakby rád chodí na slnečné dovolenky

BRATISLAVA - Slovenský rapper Rakby rád dovolenkuje v slnečných destináciách.

slovakia

left justify in out

"V zime vždy idem aspoň raz niekam k moru. Naposledy som bol dvakrát v Thajsku, dva týždne s priateľkou a ďalšie dva s chalanmi, tak som si to rozdelil. Boli sme jeden deň aj v Singapure, to je najčistejšie mesto na svete, tam keď odhodí niekto ohorok od cigarety na zem, hneď dostane 50 dolárov pokutu,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Tento rok by chceli s priateľkou navštíviť Barcelonu. "Chceli sme ísť už teraz na jar, ale nedalo sa, lebo tu mám ešte nejaké povinnosti, chcem vydať videoklipy a odohrať koncerty, čiže dúfam, že sa to podarí neskôr,“ poznamenal 26-ročný interpret. "Chcel by som ísť zároveň na výlet aj s chalanmi, s nimi pôjdeme asi do Chorvátska alebo Talianska a v Amerike som dlho nebol, tak na jeseň alebo v zime plánujem ísť tam, tentoraz by som chcel dať okrem Floridy aj Los Angeles,“ prezradil Rakby.


New York naopak patrí medzi metropoly, ktoré rodáka z Nitry nelákajú. "New York ma vôbec neláka, lebo vždy je tam zima a už som bol v takých mrakodrapových destináciách takže chcem ísť radšej tam, kde je teplo a pohodička. Som aj taký bádateľský typ, mám rád prírodu a miesta, kde je viac zelene a tak. New York je samý smog, výpary a milión päťstotisíc ľudí. Niekto je z toho v keli, že fantastické, pripadá mu to ako vo filme a niekto je z toho znechutený, že špina, smrad, špinavé kaluže, výpary stúpajúce z kanálov. Bol som v Bangkoku, tam to vyzeralo tiež metropolitne, velikánske budovy, všetko, ale taký nechutný smrad tam bol, že to sa nedalo,“ uviedol rapper. "Mne sa páči, keď je to také vyvážené. No napriek tomu, že mám rád veľa zelene, na dedine by som žiť nechcel, nemám túto tendenciu,“ priblížil Rakby, ktorý plánuje časom rozbehnúť vlastnú biofarmu. "Chcel by som taký biznis, že vlastnú farmu, ktorá mi zarobí na to, že mám zadarmo mäso a jedlo, ovocie a zeleninu. Zamestnal by som tam nejakého chlapca so základnou školou, ktorý by dával zob sliepkam, trávu nakosil ovciam a o všetko sa postaral. Zaplatil by som ho z toho, čo sa predá a ja budem mať zadarmo bio jedlo,“ priblížil svoje plány.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies