Rakby pripravuje dva nové videoklipy

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 10:04 • 2 min
Rakby pripravuje dva nové videoklipy

BRATISLAVA - Slovenský rapper Rakby v súčasnosti pracuje na dvoch nových videoklipoch, ktoré by chcel uviesť do konca aktuálneho školského roka.

slovakia

left justify in out

Prvý k piesni Karma, ktorú zatiaľ mladý interpret oficiálne nezverejnil, bude podľa jeho slov nakrútený na jeden záber. Pieseň by mala byť na vtipnú nôtu. "Karma bude na vtipnú nôtu a v retro štýle. Je to taký funk s prvkami reggae v slohách,“ priblížil v rozhovore pre agentúru SITA.


Ako Rakby ďalej poznamenal, v karmu verí aj v reálnom živote. "Ja sa ňou inšpirujem, beriem ako holý fakt, že karma existuje. Verím v to, že keď si dobrý človek, robíš dobré skutky a dobré veci a pôsobíš dobre, tá akcia bude mať aj reakciu a myslím si, že potom priťahuješ dobré veci a priťahuješ dobré okolie,“ poznamenal. "Keby som bol zlý a nasraný rapper, tak by sa asi so mnou normálni ľudia, ktorí sú pozitívne naladení a ktorí sú trošku inteligenčne vyššie, nemajú predsudky a nie sú ukrivdení, nebavili,“ uviedol rodák z Nitry, podľa ktorého z väčšiny Slovákov cítiť krivdu. "Chcem, aby sa Slováci konečne naučili, že ukrivdenosť je strašne zlá, tú by nemali v sebe mať, lebo z toho vznikajú len zlé veci, človek si potom sám neverí a tak ani nič nedosiahne, keď si myslí, že je mu ukrivdené a robí zlo ostatným,“ poznamenal.


Na videoklip ku Karme plánuje Rakby nadviazať novou verziou klipu k jednému zo svojich starších singlov Svet patrí nám z roku 2013. Sympatický rapper v piesni zdôrazňuje, že svet patrí skutočne každému. "Stačí len trošku otvoriť oči a byť vnímavý. Nejde tu o materiálno, svet ti patrí vtedy, keď si šťastný,“ povedal. Pieseň vznikla v spolupráci so živými kapelami. "Svet patrí nám je čistý funkový pop, taký moderný štýl, ktorý momentálne v Amerike šľape. Všetko je to vlastne nahraté so živými kapelami, takmer všade sú živé nástroje,“ podotkol interpret, ktorý sa podľa vlastných slov rád vracia vo svojej tvorbe k živej hudbe. "Strašne ma to baví, tie gitary, ten tvorivý proces, že nie je všetko robené len na počítači,“ dodal na záver.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies