Rakby predstavil klip k piesni Pod papučou

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 13:48 • 2 min
Rakby predstavil klip k piesni Pod papučou

BRATISLAVA - Slovenský rapper Rakby zverejnil videoklip k piesni Pod papučou. Interpret vo videu prezentuje skladbu v sprievode dvoch saxofonistov a tanečníc zo skupiny Ladylicious.

slovakia

left justify in out

"Od začiatku som cítil, že tento song je výnimočný a vedel som, že musí mať silný vizuál. Dal som teda postaviť v ateliéri špeciálnu scénu, pozval najlepšiu tanečnú skupinu u nás a pripravili sme podľa mňa absolútne jedinečný 'neslovenský' videoklip. Vždy som chcel mať takýto videoklip, asi som čakal už len na správnu skladbu a Pod papučou ňou rozhodne je. Nebudem klamať, stálo to kopu peňazí, ale z výsledku som nadšený a verím, že aj ľudia ho ocenia," uviedol Rakby, ktorý randí práve s jednou z členiek spomínanej formácie. Podľa vlastných slov je so vzťahom spokojný.

 

"Skladbu som napísal všetkým tým kamošom, ktorí nemôžu chodiť s chalanmi von, lebo im to ženy, frajerky zakazujú. Myslím, že každý si tam nájde niečo zo svojho života. Ja s tým problém nemám, preto si môžem dovoliť ostatných takto provokovať," dodal na margo skladby, ktorá pochádza z jeho vlaňajšieho debutového sólového albumu Fresh. 

 

Rakby, občianskym menom Ramón Beňo, pochádza z Nitry. Narodil sa 5. marca 1989. V roku 2009 vydal EP s názvom Ticho pred búrkou. Podieľal sa aj na muzikáli Príbeh Ulice 2 (2011). Do povedomia sa dostal najmä spoluprácou s rapperom Bacilom na skladbe Ukáž mi z ich spoločného albumu Abnormal (2012). Hosťoval aj v piesni L.A.S.K.A. Dominiky Mirgovej z nahrávky #Nová (2013). 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies