Räikkönen by údajne mohol nahradiť Alonsa vo Ferrari

NETKY.SK • 14 August 2013, 15:11 • 2 min
Räikkönen by údajne mohol nahradiť Alonsa vo Ferrari

SPA - V rámci seriálu majstrovstiev sveta formuly 1 sa črtajú po sezóne prestupy dvoch bývalých majstrov sveta. Český portál formule1.isport.blesk.cz informuje o možnom návrate Fína Kimiho Räikkönena do Ferrari, Španiel Fernando Alonso by mohol zamieriť do tímu Red Bull Racing, kde by nahradil odchádzajúceho Austrálčana Marka Webbera. Podľa fínskej tlače už dostal druhý jazdec v priebežnom poradí seriálu Räikkönen z Lotusu od predstaviteľov Ferrari ponuku nahradiť Alonsa.

slovakia

left justify in out

Možnej výmene nahráva podľa spomenutého webu aj fakt, že obaja pretekári nie sú spokojní s momentálnou situáciou vo svojich tímoch. Räikkönenovi údajne mešká výplata, Alonso sa viac ráz sťažoval na pomalé vozidlo Ferrari. Na júlovú otázku novinárov o vhodnom darčeku k narodeninám Alonso odpovedal: "Monopost Red Bull." Po Veľkej cene Maďarska sa predstavitelia Red Bullu stretli s Alonsovým agentom. "Ani si nepamätám, či sme diskutovali o španielskom víne alebo Red Bulle," vyhlásil žartovne konzultant rakúskeho tímu Helmut Marko na margo predmetného stretnutia.

Ferrari by mohlo angažovať na uvoľnený post práve Räikkönena. Fínsky jazdec získal v roku 2007 ako člen Ferrari svoj jediný titul majstra sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies