Ragan bude opätovne v hre o kreslo podpredsedu PSK

NETKY.SK • 12 November 2013, 15:04 • 2 min
Ragan bude opätovne v hre o kreslo podpredsedu PSK

PREŠOV - Vranovský primátor Ján Ragan bude po úspechu v sobotňajších voľbách do vyšších územných celkov (VÚC) opätovne v hre o kreslo podpredsedu Prešovského samosprávneho kraja (PSK).

slovakia

left justify in out

Ragan získal na území vranovského volebného obvodu ako jediný kandidát na poslanca PSK viac ako 4000 platných hlasov. Do volieb išiel s podporou strany Smer-SD. "So svojím volebným výsledkom som spokojný. Som rád, že občania takto ohodnotili moju doterajšiu prácu," povedal Ragan. 

Na margo obvinení Strany rómskej únie na Slovensku, že sa mali niektorí úspešní kandidáti na poslancov PSK z vranovského okresu podieľať na ovplyvňovaní rómskych voličov pred voľbami, poznamenal, že spomínaná medializovaná informácia s ním nijako nesúvisí. "Jednoznačne sa dištancujem od tejto nelegálnej praktiky. Pravdepodobne pomocou tejto účelovej informácie chceli uškodiť mne a aj iným kandidátom," myslí si Ragan. 

Vranovský primátor si určil pre svoje budúce funkčné obdobie zástupcu prešovského VÚC niekoľko základných priorít. "Určite chcem udržať a zlepšovať nadštandardnú spoluprácu, ktorá je medzi mestom Vranov nad Topľou a PSK. Samozrejme, aj naďalej medzi moje priority patria rozvoj cestnej infraštruktúry v okrese Vranov nad Topľou, rozvoj sociálnej oblasti, udržanie poskytovanej kvality v oblasti zdravotníctva a v neposlednom rade školstvo."

Ragan bude zrejme opätovne horúcim kandidátom na post podpredsedu PSK. Túto funkciu pre samosprávny kraj vedený Petrom Chudíkom vykonáva od roku 2010. "Mojou prioritou pred voľbami bolo stať sa poslancom PSK. Či budem zároveň vykonávať opätovne aj funkciu podpredsedu, bude predmetom rokovania," uzavrel Ragan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona