Rafinha si vykoledoval dvojzápasový dištanc

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 10:46 • 2 min
Rafinha si vykoledoval dvojzápasový dištanc

BERLÍN - Obranca Bayernu Mníchov Rafinha nedohral sobotňajšiu bundesligovú generálku na finále futbalovej Ligy majstrov s Borussiou Dortmund a nezostalo len pri červenej karte.

slovakia

left justify in out

Úderom lakťom do tváre Jakuba Blaszczykowského a pichnutím prstom do líca poľského krídelníka pred odchodom do šatne sa Brazílčan pripravil o možnosť nastúpiť v dvoch záverečných zápasoch tejto sezóny najvyššej nemeckej súťaže. Súčasťou disciplinárneho trestu od národného futbalového zväzu (DFB) je aj pokuta 15-tisíc eur. Incident medzi Rafinhom a Blaszczykowským viedol k verbálnej výmene názorov medzi trénerom domácej Borussie Jürgenom Kloppom a športovým riaditeľom Bayernu Matthiasom Sammerom. Žltú kartu dostal od rozhodcu Petra Gagelmanna aj Blaszczykowski.

Už istí nemeckí šampióni z Mníchova sa môžu proti testu odvolať. Inak Rafinha určite nezasiahne do sobotňajšieho duelu s Augsburgom a nasledujúci víkend bude absentovať v zostave proti Borussii Mönchengladbach. 

Na Bayern čakajú ešte dva vrcholy sezóny - finále Ligy majstrov proti Dortmundu 25. mája v londýnskom Wembley a berlínske finále Nemeckého pohára 1. júna s VfB Stuttgart. 

(SITA, fr;mj;lo),201305090085



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies