Raffey Cassidy si zahrá v prísne stráženom sci-fi projekte

NETKY.SK • 20 Apríl 2013, 08:58 • 2 min
Raffey Cassidy si zahrá v prísne stráženom sci-fi projekte

BRATISLAVA - Anglická herečka Raffey Cassidy by si mala zahrať spolu s Georgeom Clooneym v prísne stráženom sci-fi projekte Tomorrowland, ktorý bude režírovať Brad Bird. Zápletka sa bude sústreďovať na dievča - robotku, ktorá má pomôcť odhaliť, čo sa udialo v alternatívnej dimenzii - Tomorrowlande, aby bolo možné zachrániť Zem.

slovakia

left justify in out

Jedenásťročná Cassidy si zahrá práve túto robotku, ktorá žije v spoločnosti ľudí už desiatky rokov a s Clooneyho postavou zatrpknutého vynálezcu sa pozná z minulosti. Vo filme sa predstaví aj Hugh Laurie, ktorého obsadili do úlohy zloducha.

Scenár Tomorrowlandu napísal obľúbený Damon Lindelof v spolupráci s Jeffom Jensenom, redaktorom amerického magazínu Entertainment Weekly. Dvojica Brad Bird a Damon Lindelof pritiahla na pripravovaný film pozornosť veľkej skupiny fanúšikov žánru sci-fi. Brad Bird je známy najmä animovanými snímkami Železný obor (1999), Rodinka úžasných (2004) či Ratatouille - Dobrú chuť! (2007), ale aj pokračovaním série Mission: Impossible s názvom Ghost Protocol (2011). Spolutvorca seriálu Nezvestní (2004 - 2010), Damon Lindelof, sa podieľal na scenároch filmov Kovboji a votrelci (2011), Prometheus (2012) a tiež očakávanom Star Trek: Do temnoty. 

Účinkovanie v Tomorrowlande je pre mladučkú Raffey Cassidy zatiaľ najväčšou príležitosťou. Okrem dobrodružnej drámy Snehulienka a lovec (2012), kde si zahrala mladšiu verziu postavy Kirsten Stewart, sa objavila aj vo fantasy komédii Temné tiene (2012), kde sa zase predstavila ako mladá verzia Evy Green. Účinkuje tiež v britskom seriáli Mr. Selfridge a tento rok sa predstaví aj v hlavnej postave filmu Molly Moon: The Incredible Hypnotist. 

Informácie pochádzajú z webstránok www.hollywoodreporter.com, www.imdb.com a www.en.wikipedia.org.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies