Radványi sa stretol s Antalom a zatiaľ zostáva na lavičke DAC

NETKY.SK • 26 August 2013, 09:34 • 2 min
Radványi sa stretol s Antalom a zatiaľ zostáva na lavičke DAC

BRATISLAVA - Mikuláš Radványi nateraz naďalej zostáva trénerom futbalistov corgoňligového tímu DAC 1904 Dunajská Streda. Štyridsaťštyriročný kormidelník po piatkovej prehre v dueli 7. kola najvyššej slovenskej súťaže v Myjave (1:4) skonštatoval, že zváži pôsobenie pri mužstve a nebude viesť tím, ktorý bude v lige fackovacím panákom.

slovakia

left justify in out

"Stretol som sa cez víkend s viceprezidentom klubu Barnabásom Antalom a diskutovali sme o súčasnej situácii.  Zatiaľ sme sa dohodli, že zostávam trénerom Dunajskej Stredy. Začiatkom týždňa by som sa mal porozprávať aj s prezidentom FK DAC Khashayarom Mohsenim," uviedol v nedeľu podvečer pre agentúru SITA Mikuláš Radványi. Súčasný lodivod D. Stredy by rád privítal nových hráčov. "Od pána Antala som dostal prísľub, že príde k doplneniu kádra nášho mužstva. V tíme máme veľa ´tempárov´, potrebujeme angažovať najmä dynamických futbalistov. Na brankársky post prišiel nedávno Belic, s ktorým som spokojný. Chcel by som hráčov do každej formácie - obrancu, stredopoliara i útočníka," skonštatoval ďalej M. Radványi. 

Nováčikovi najvyššej futbalovej súťaže z Dunajskej Stredy patrí po dosiaľ odohraných siedmich kolách Corgoň ligy s dvoma bodmi posledné 12. miesto, horším skóre za FC Nitra (3:18, resp. 11:23). Naposledy v Myjave však mali hráči zo Žitného ostrova ideálnu možnosť na dobrý výsledok: Spartak hral od 17. min bez vylúčeného Kosíka. "Velický však následne nepremenil pokutový kop a 75-minútovú početnú výhodu na trávniku sme nevyužili. Keby sme viedli na začiatku 1:0, možno by sme stretnutie zvládli a víťazstvo by bolo pre chlapcov psychickou vzpruhou. Stal sa však opak - štyrikrát sme inkasovali. Po tomto dueli v Myjave som bol veľmi frustrovaný." 

Súťažný ročník 2013/2014 sa však iba rozbieha. "V Corgoň lige je odohraných len sedem kôl. Najbližšie privítame v sobotu 31. augusta Nitru, čo bude mimoriadne dôležitý duel. Potom nasleduje dvojtýždňová reprezentačná prestávka, počas ktorej by sa mužstvo - aj po príchode novicov - mohlo dať dokopy," uzavrel kouč FK DAC 1904 Dunajská Streda Mikuláš Radványi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies