Radványi: Myjavskí obrancovia neboli vo svojej koži

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 10:21 • 2 min
Radványi: Myjavskí obrancovia neboli vo svojej koži

MYJAVA - Najväčším problémom Spartaka Myjava vo štvrtkovej neúspešnej odvete prvého predkola futbalovej Európskej ligy UEFA 2016/2017 bola nestabilná obrana. Úradujúci bronzový fortunaligista doma prehral so štvrtým mužstvom uplynulej sezóny najvyššej rakúskej súťaže Admira Wacker Mödling 2:3 a nepostúpil do nasledujúcej kvalifikačnej fázy (prvý zápas 1:1).

slovakia

left justify in out

"Petr Pavlík je dlhšie zdravotne indisponovaný, v stredu sa mi zranil Lukáš Beňo. Na pravej strane obrany tak zaskakoval Vladimír Kukoľ, ani jeden kraj však nebol optimálny. Takisto ďalší defenzívni hráči neboli vo svojej koži, bez pevných zadných radov sme dostali dva rýchle góly. Súper nás prekonával jednoduchými dlhými loptami, prehrávali sme osobné súboje. Protivník mal loptu, my sme behali bez nej," zhodnotil nezdar myjavský tréner Mikuláš Radványi.

 

Jeho zverencov trápila tiež nervozita: "Inkasovali sme z úvodnej akcie, čo oponenta posadilo na koňa. Moji hráči boli nervózni, od stavu 0:2 to bolo s niektorými veľmi zlé." Spartaku sa nepodarilo privodiť zvrat ani cez polčasovú prestávku, keď na trávnik vybehli ofenzívni futbalisti Štefan Pekár a Peter Sládek. "Skúsili sme otočiť vývoj stretnutia, ale po rohovom kope sa v našej sieti ocitol ďalší zásah, po ktorom už bolo po zápase. V závere aspoň Pekárov gól zmiernil zaslúžene neúspešný výsledok," priznal Radványi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies