Radulov sa nevráti do NHL, ide vraj do Ufy

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 14:44 • 2 min
Radulov sa nevráti do NHL, ide vraj do Ufy

OTTAWA - Nekresťanské finančné požiadavky v kombinácii s nevyspytateľnou povahou podľa všetkého zapríčinili, že návrat ruského hokejového búrliváka Alexandra Radulova do severoamerickej NHL sa minimálne teraz v lete neuskutoční.

slovakia

left justify in out

Podľa Elliotta Friedmana z kanadského športového kanála Sportsnet 29-ročný krídelník zostáva v KHL, kde sa vraj dohodol na kontrakte s klubom Salavat Julajev Ufa, v ktorom v minulosti pôsobil.


Dvojnásobný majster sveta Radulov si v minulosti zahral v NHL v drese Nashvillu, v 154 stretnutiach základnej časti dosiahol 102 kanadských bodov (47+55). Najlepšiu ligu sveta opustil v roku 2012.

 

So spoluhráčom Andrejom Kosticynom porušili počas play-off klubové pravidlá, napriek zákazu vychádzania ich načapali nadránom v bare. Nasledovala suspendácia a návrat do vlasti.

 

Tam sa Radulov opäť zaradil medzi najväčšie hviezdy KHL, v ktorej priviedol CSKA Moskva ku Gagarinovmu poháru 2011. Jeho návrat do NHL teraz médiá spájali najmä s Coloradom, Detroitom, Washingtonom, Torontom či Floridou.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies