Radovič sa v Amsterdame rozlúči s Legiou Varšava

NETKY.SK • 19 Február 2015, 13:47 • 2 min
Radovič sa v Amsterdame rozlúči s Legiou Varšava

AMSTERDAM - V posledných rokoch jeden z najdôležitejších hráčov poľského futbalového šampióna Legia Varšava Miroslav Radovič odohrá vo štvrtok svoj posledný zápas v drese súčasného zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol Przeglad Sportowy, po prvom zápase šestnásťfinále Európskej ligy 31-ročný srbský útočník zamieri do čínskeho druholigového klubu Hebei China Fortune, s ktorým podpíše dvojročný kontrakt.

 

"Zápas v Amsterdame bude mojím posledným vo farbách Legie. O dva dni neskôr cestujem do Číny. Ponuka, ktorú som dostal, je taká dobrá, že som ju nemohol odmietnuť," vyhlásil Radovič pre srbský portál dnevno.rs. Rodák z mesta Goražde pôsobil vo Varšave od roku 2006, v posledných mesiacoch si v ofenzíve Legie veľmi dobre rozumel so slovenským mladíkom Ondrejom Dudom. Za poľský klub odohral celkovo 329 stretnutí, strelil v nich 77 gólov. 

Podľa poľských médií sa Radovič v Číne zabezpečí do konca života, keďže v novom pôsobisku zarobí za dva roky približne tri milióny eur. Przeglad Sportowy uviedol, že rovnakú sumu by v Legii zarobil za desať rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies