Radovan Bondra nebude hrať za Košice vo finále, ide na MS "18"

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 11:33 • 2 min
Radovan Bondra nebude hrať za Košice vo finále, ide na MS "18"

KOŠICE - Radovan Bondra nebude hrať za Košice vo finále hokejovej Slovnaft play-off Tipsport extraligy. Urastený mladý útočník sa totiž v apríli zúčastní na majstrovstvách sveta hráčov do 18 rokov vo Švajčiarsku.

slovakia

left justify in out

"Je to pre mňa veľká výzva tam ísť so svojím ročníkom. Budeme sa snažiť urobiť čo najlepší výsledok a v prvom rade sa chceme vyhnúť bojom o záchranu," uviedol pre piatkové vydanie denníka Korzár 18-ročný krídelník (nar. 27. januára 1997), ktorý bol súčasťou bronzového výberu Slovenska na MS "20" na prelome rokov v Kanade.

 

Trebišovský rodák Radovan Bondra nastúpil v základnej časti extraligy v drese "oceliarov" na 15 stretnutí, v ktorých strelil dva góly a dosiahol rovnaký počet asistencií. V jedenástich dueloch play-off mal bilanciu 1+1. Súperom Košíc vo finále bude úspešnejší zo semifinálovej série Nitra - Banská Bystrica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona