Radosť v rodine Moniky Beňovej. Oženila syna

NETKY.SK • 19 September 2021, 10:48 • 2 min
Radosť v rodine Moniky Beňovej. Oženila syna

BRATISLAVA - Podľa političky všetko dopadlo výborne a slávnostný deň si užili v kruhu najbližšej rodiny. Družičkou bola tiež ženíchova sestra Lea.

slovakia

left justify in out

Europoslankyňa Monika Beňová v sobotu ženila 33-ročného syna Martina. Za manželku si vzal svoju dlhoročnú priateľku Grétu. Slávnostný obed sa konal v Modre. 

 

img

 

Svadobná mama o tom informovala na sociálnej sieti. "Pekný večer priatelia. Toto bol náš dnešný krásny deň. Môj milovaný syn sa oženil a všetko bolo krásne. Užili sme si to v kruhu najbližšej rodiny. Svadba bola v Technopole a obed v Modre. Ďakujem za všetky krásne blahoželania," napísala a pripojila niekoľko fotografií. 

 

Družičkou bola tiež ženíchova malá sestra Lea, s ktorou si politička v súčasnosti užíva materskú dovolenku. 

 

Prečítajte si tiež: Róbert Bezák pochoval otca Zuzany Čaputovej

 

Beňová len nedávno na sociálnej sieti prezradila, že sa v jej rodine chystá svadba. „Ten starší sa nám onedlho ožení a pribudne mi tak ďalšia dcéra, Grétka. Už budeme opäť viacerí a tešíme sa z toho veľmi,“ napísala. 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies