Radoslav Tybor zasiahne do duelov vo Francúzsku

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 15:00 • 2 min
Radoslav Tybor zasiahne do duelov vo Francúzsku

BRATISLAVA - Po problémoch so žalúdkom a následnej liečbe sa Radoslav Tybor pripravoval so slovenskou hokejovou reprezentáciou už počas minulého týždňa, ale do prípravných duelov proti Rusku ešte nezasiahol. Dvadsaťštyriročný krídelník je už zdravotne v poriadku.

slovakia

left justify in out

"Chodil som na infúzie a myslím si, že tie zabrali. Cítim sa veľmi dobre a keby to bolo na mne, možno by som hral už v nedeľu. S trénermi sme však mali dohodu, že ešte nenastúpim. V tomto týždni však už budem hrať proti Francúzom," povedal na utorkovom zraze národného mužstva rodák z Trenčína Radoslav Tybor.

 

Minulotýždňové súboje Slovákov proti Rusom sledoval útočník Pardubíc iba z tribúny Slovnaft Areny Zimného štadióna Ondreja Nepelu. "Každý hokejista by chcel byť na ploche a hrať. Nemal som však na výber a chalani to zvládli na výbornú," myslí si Tybor. 

 

S blížiacim sa termínom svetového šampionátu v bieloruskom Minsku stúpa šanca pre mladších a menej skúsených hokejistov, že sa dostanú do záverečnej nominácie trénera Vladimíra Vůjtka. "V porovnaní s predchádzajúcimi MS či olympiádou bude káder reprezentácie trochu obmenený. Je to šanca pre ďalších, môžeme sa trénerovi Vůjtkovi ukázať. V kabíne sme si hovorili, že výsledok nie vždy robia hviezdy a mená v tíme. Pre nás je dôležité utvoriť dobrý kolektív, vtedy máme šancu na kvalitný výsledok," doplnil Radoslav Tybor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies