Radoslav Rančík si zranil koleno, sezóna sa pre neho skončila!

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 17:31 • 2 min
Radoslav Rančík si zranil koleno, sezóna sa pre neho skončila!

NYMBURK - Pre úradujúceho a celkovo štvornásobného najlepšieho slovenského basketbalistu Radoslava Rančíka sa sezóna 2013/2014 skončila už v úvode apríla.

slovakia

left justify in out

Ako informoval jeho český zamestnávateľ ČEZ Basketball Nymburk na oficiálnej internetovej stránke, 34-ročný krídelník či pivot podstúpi artroskopiu ľavého kolena.

 

"Došlo k poraneniu mäkkých tkanív vo vnútri kolenného kĺbu. Ani ideálny priebeh liečby by nezaistil včasný návrat hráča na palubovku. Pre prípadných štrnásť dní, ktoré by teoreticky mohol stihnúť, sa nebudeme ponáhľať. Rozhodli sme sa, že bude lepšie, aby začal prípravu na ďalšiu sezónu v plnej kondícii," uviedol fyzioterapeut Peter Kádner

 

Rančík by mal byť fit o šesť až osem týždňov. V tejto sezóne dosiahol v Eurocupe priemer 13,6, v nadnárodnej VTB lige 15,0 a v najvyššej českej súťaži 11,9 bodu na jeden zápas. Vlani v júni podpísal s Nymburkom novú zmluvu na dva roky. Do klubu svojho srdca sa vrátil v októbri 2012, predtým v ňom pôsobil v období rokov 2005 - 2008. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies