Radolský: Guba je rýchly, technicky dober vybavený, má bojovného ducha

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 17:37 • 2 min
Radolský: Guba je rýchly, technicky dober vybavený, má bojovného ducha

NIECIECZA - Futbalový útočník Dávid Guba, ktorý po skončení minulej sezóny 2015/2016 vymenil majstrovský AS Trenčín za tím Termalica Nieciecza, by mohol byť jedným z objavov najvyššej poľskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Myslí si to slovenský tréner Dušan Radolský, ktorý v minulosti pôsobil v Poľsku vo viacerých kluboch, aj na lavičke Termalice. "Je to ideálny hráč do mužstiev, ktoré radi hrajú na brejky. Je rýchly, technicky dober vybavený, má bojovného ducha. Jediné, čo mu chýba, je väčší pokoj pred súperovou bránkou," skonštatoval Radolský pre Przeglad Sportowy.


Guba bol počas letnej prípravy druhým najlepším strelcom tímu a údajne má veľkú šancu začať nový ročník Ekstraklasy ako člen základnej zostavy Nieciecze. "Bol hráčom základnej jedenástky v AS Trenčín, klube, ktorý na Slovensku vyhral double. Chcel však vyskúšať svoje schopnosti v zahraničí," pripomenul Dušan Radolský.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona