Radivojevič smeruje do Třinca, s klubom ešte rokuje

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 11:24 • 2 min
Radivojevič smeruje do Třinca, s klubom ešte rokuje

MOSKVA - Slovenský hokejový útočník Branko Radivojevič smeruje do českého Třinca, s vedením moravského klubu sa ešte nedohodol na spolupráci. Podľa ruskej agentúry Itar-Tass, ktorá sa odvoláva na svoj zdroj blízky rokovaniam, už obe strany uzavreli dvojročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Rokujeme s ním i jeho agentom, ale zatiaľ sme sa na ničom definitívne nedohodli," povedal pre web iSport.cz manažér Třinca Pavel Marek. 

 

Tridsaťtriročný bývalý hráč Phoenixu, Philadelphie a Minnesoty v zámorskej NHL Radivojevič strávil ostatných šesť ročníkov v KHL. V dresoch Spartaka Moskva, Atlanta Mytišči, Neftechmika Nižnekamsk a naposledy Slovana Bratislava absolvoval v spomenutej nadnárodnej súťaži v základnej fáze 297 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 58+129. V play-off mal 31 štartov so štatistikou 9+11. 

 

Piešťanský rodák Radivojevič už v ČR pôsobil. Počas "výlukovej" sezóny 2004/2005 sa tento dvojnásobný medailista z MS udržiaval v zápasovej praxi vo Vsetíne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies