Radivojevič po druhej prehre: Musíme byť agresívnejší v útoku

NETKY.SK • 11 September 2013, 12:20 • 2 min
Radivojevič po druhej prehre: Musíme byť agresívnejší v útoku

NIŽNEKAMSK - Na slabé využívanie gólových príležitostí sa po utorňajšej prehre s Viťazom Podolsk (0:1) posťažovala nová letná akvizícia Nižnekamsku Branko Radivojevič. Podľa jeho slov chýba mužstvu agresivita v útoku.

slovakia

left justify in out

"Keď sú príležitosti, treba ich využiť, to je všetko," cituje RIA Novosti slovenského legionára. "Proti Viťazu sme mali päť veľmi dobrých šancí na skórovanie, ale tri razy sme trafili žŕdku na dva razy do brankára. Keď to nejde, je potrebné hrať oveľa agresívnejšie. Viac strieľať, viac sa tlačiť do bránky. Jednoducho mali by sme pred ňou mať naraz dvoch hráčov, no u nás pred ňou často nie je ani jeden. V dnešnom hokeji pekné góly nepadajú. Musíme viac strieľať od modrej, dorážať. Situácia je nepríjemná, no musíme sa vzchopiť a prelomiť to. Áno, odštartovali sme ťažko, ale sezóna sa iba začína, musíme pracovať." Nižnekamsk má z troch zápasov vo Východnej konferencii na svojom konte len jedno domáce víťazstvo s Kazaňou 3:1, v Moskve s Dinamom prehral 0:4 a v Podolsku 0:1, so skóre 3:6 mu v nej patrí priebežná 9. pozícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies