Radivojevič je definitívne hráčom Nižnekamska

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 13:03 • 2 min
Radivojevič je definitívne hráčom Nižnekamska

NIŽNEKAMSK - Slovenský hokejista Branko Radivojevič uzavrel kontrakt s Neftechimikom Nižnekamsk. O ročnej zmluve informoval v pondelok web klubu Kontinentálnej hokejovej ligy.

slovakia

left justify in out

"Branko mal viacero možností, kde by mohol v klubovej kariére pokračovať. Napokon sme sa rozhodli pre Nižnekamsk. V tomto klube pôsobia viacerí hráči, ktorých Branko pozná. Napríklad Martin Cibák, s ktorým hral v Spartaku Moskva. Ide o kontrakt na jeden rok," povedal už cez víkend hráčov agent Nikolaj Tiščenko.

Rodák z Piešťan Radivojevič po uplynulej sezóne skončil v Spartaku Moskva. O jeho služby prejavil záujem aj Slovan Bratislava. Radivojevič hral v KHL aj za Atlant Mytišči, kde strávil súťažný ročník 2011/2012. Tridsaťdvaročný útočník nastúpil za Spartak Moskva v sezóne 2012/2013 celkovo na 50 stretnutí, v ktorých strelil štyri góly a pridal sedemnásť asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies