Radivojevič: Do Nižnekamsku som neprišiel hodnotiť mesto, ale hrať hokej

NETKY.SK • 27 August 2013, 10:04 • 2 min
Radivojevič: Do Nižnekamsku som neprišiel hodnotiť mesto, ale hrať hokej

DONECK - Slovenský hokejový útočník Branko Radivojevič, ktorý počas tohto leta prestúpil zo Spartaka Moskva do Neftechimiku Nižnekamsk, si ešte samotné ruské mesto netrúfa hodnotiť.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ som v Nižnekamsku nie tak dlho, by som mohol mesto hodnotiť," cituje RIA Novosti novú posilu účastníka KHL. "Do Nižnekamsku som však neprišiel kvôli tomu, aby som žil v peknom meste, ale aby som hral hokej. No už môžem povedať, že hráčska kabína v Neftechimiku je veľmi kvalitná, dokonca ani v NHL som také nevidel. Je tam kryokomora, bazén a sauna."

Na sústredení hráči Nižnekamska tvrdo pracujú, už trikrát za sebou ťahali pneumatiky. "No musíme to prežiť a zvládnuť to. V každom prípade nám takého veci pomôžu v sezóne. A jednoznačne musíme zlepšiť disciplínu. V závere zápasu s Donbassom (2:3) sme mali zbytočné vylúčenia, ktorým sme súperovi dali šancu a on ju aj využil. Rozhodujúcim momentom bolo vylúčenie Cibáka, po ktorom sme hrali len traja a Donbass presilovku využil na vyrovnanie. Mne sa ale zdalo, že hráč Donbassu spadol sám a neskôr sa k omylu priznal aj rozhodca," konštatoval Branko Radivojevič.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies