Radivojevič skončil v Spartaku Moskva, doplatil na pretlak legionárov

NETKY.SK • 8 August 2011, 14:34 • 2 min
Radivojevič skončil v Spartaku Moskva, doplatil na pretlak legionárov

Radivojevič skončil v Spartaku Moskva, doplatil na pretlak legionárov

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Branko Radivojevič na prahu novej sezóny skončil v Spartaku Moskva. Informovala o tom oficiálna internetová stránka klubu KHL s tým, že mužstvo opúšťa po vzájomnej dohode.
      "Bolo to jedno z našich najťažších rozhodnutí, pretože Branko za tri roky svojho účinkovania v našom klube urobil veľmi veľa," uvádza sa v stanovisku trénerskej rady Spartaka. "Profesionálny hokej však niekedy so sebou prináša ťažké rozhodnutia. Spartak však nedokáže naplniť všetky Radivojevičove požiadavky a preto prišlo k rozchodu. Verím, že toto rozhodnutie bude na prospech nielen nášho klubu, ale aj samotného Branka. Za to, čo odviedol pre Spartak, mu ďakujeme a želáme mu veľa úspechov v jeho ďalšej kariére."
      Tým, že pred touto sezónou Spartak angažoval Jozefa Stümpela a Marcela Hossu, boli v klube už šiesti Slováci, pričom v KHL môže hrať v jednom klube len päť legionárov. Radivojevič prišiel do Spartaka Moskva v sezóne 2008/09 a zaznamenal v nej v 49 zápasoch 45 bodov (17+28). V uplynulom ročníku viedol mužstvo ako kapitán a v 54 stretnutiach si na svoje konto pripísal 30 bodov (7+23).
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona