Radio_Head Awards 2020 má prvého víťaza. Ocenenie za prínos do hudby získal Ľuboš Dzúrik

NETKY.SK • 8 Apríl 2021, 16:22 • 2 min
Radio_Head Awards 2020 má prvého víťaza. Ocenenie za prínos do hudby získal Ľuboš Dzúrik

Ocenenie za prínos do hudby v súťaži Radio_Head Awards 2020 získal kapelník a jeden zo zakladateľov undergroundovej kapely Chór vážskych muzikantov (CHVM) Ľuboš Dzúrik. Stál napríklad pri zrode festivalu Pohoda.

slovakia

left justify in out

Meno prvého víťaza 13.ročníka Rádiohláv je už známe. Ocenenie za prínos do hudby si odnesie Ľuboš Dzúrik, člen kapely Chór vážskych muzikantov a človek, ktorý stál aj pri zrode festivalu Pohoda.

 

Informuje o tom PR manažér Rozhlasu a televízie Slovenska  Filip Púchovský. Toto ocenenie v minulosti dostal Milan Lasica, Marián Varga, Juraj Kušnierik, no aj Dávid Kollár.


Púchovský dodal, že ďalšie mená laureátov 13. ročníka Radio_Head Awards 2020 sa verejnosť dozvie už budúci týždeň 16. a 17. apríla. Spozná tak víťazov poslucháčskych kategórii Album roka, Skladba roka, Debut a Objav roka a ceny v žánrových kategóriách udelia aj hudobní odborníci.

 



Dzúrik ako podporovateľ trenčianskej hudobnej scény a autor dvoch kníh nahral so svojou kapelou viac ako 200 skladieb. Hudobník tiež založil hudobné vydavateľstvo Fukkavica Records a stál tiež pri zrode festivalu Pohoda.

 


Sledujte online stream Rádiohláv 2020 už 16. a 17. apríla na www.radiohlavy.sk.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies