Rádio Expres opäť spúšťa najdlhšiu hitparádu v dejinách slovenského éteru

NETKY.SK • 26 Január 2017, 11:59 • 2 min
Rádio Expres opäť spúšťa najdlhšiu hitparádu v dejinách slovenského éteru

BRATISLAVA - Sedem dní trvajúcu hitparádu odštartuje Rádio Expres v sobotu 4. februára o siedmej hodine ráno a skončí v piatok 10. februára popoludní.

slovakia

left justify in out

Na základe hlasovania poslucháčov počas nej odvysiela 2017 najväčších hitov všetkých čias. Hitparáda bude o jednu pesničku dlhšia ako minulý rok, takže Expres prekoná sám seba a opäť bude hrať najdlhšiu rádiovú hitparádu v histórii. Až do finálového miesta sa počas siedmich dní žiadna pieseň vo vysielaní nezopakuje.

 

Poradie piesní do hitparády určujú poslucháči. Hlasujú na špeciálnej microsite, prostredníctvom ktorej je možné nielen hlasovať, ale aj posielať tipy na skladby, ktoré by podľa nich nemali chýbať medzi 2017 najväčšími hitmi. Poslucháč má každý deň k dispozícii desať hlasov, ktoré môže zakaždým odovzdať rôznym pesničkám.

 

Hlasovanie v hitparáde je podporené aj rôznymi cenami. Hlasujúci môžu vyhrať bluetooth reproduktory a slúchadlá. Ocenený bude aj poslucháč, ktorý si správne tipne interpreta na prvom mieste hitparády. Hrať sa bude aj o exkluzívne kolekcie cédečiek legendárnych svetových interpretov. Počas siedmich dní budú hosťami v živom vysielaní slovenské hudobné hviezdy, ktoré v hitparáde zabodovali so svojimi pesničkami. Veľké finále hitparády bude v piatok popoludní moderovať Julo Viršík.

 

„Tento špeciálny týždeň milujeme my aj naši poslucháči. Najdlhšia rádiová hitparáda patrí každý rok k najdôležitejším projektom Rádia Expres. Je náročná na prípravu, ale stojí to za to. A práve preto, že naša hitparáda zaznamenala tri roky po sebe veľký úspech, sme tentoraz veľké finále presunuli z víkendu na pracovný deň. Všetci sme, samozrejme, najviac zvedaví na prvé miesto, ale tešíme sa na každý jeden z 2017 hitov, ktoré zahráme,“ hovorí hudobný šéf rádia Rasťo Bečaver.

 

V roku 2016 poslucháči hlasovaním rozhodli o víťazstve skladby Hello speváčky Adele. TASR informoval PR manažér rádia Igor Guttler.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona