Radek Duda opúšťa Karlove Vary

NETKY.SK • 9 December 2015, 16:18 • 2 min
Radek Duda opúšťa Karlove Vary

KARLOVE VARY - Aktuálnu sezónu začínal skúsený hokejový útočník Radek Duda ako kapitán extraligových Karlových Varov, začiatkom decembra 2015 však v klube končí.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný krídelník pôsobil v tomto tíme od leta 2014. "K vzájomnej dohode o ukončení spolupráce došlo na základe nespokojnosti s výsledkami A-mužstva a výkonmi kľúčových hráčov vrátane Radka Dudu. Ten napokon sám inicioval ukončenie svojho pôsobenia v klube a vedenie mu vyhovelo," uvádza sa v správe na oficiálnom webe tím HC Energie Karlove Vary.


Radek Duda prišiel počas aktuálnej sezóny o kapitánske "céčko" a v novembri ho sám majiteľ klubu vyradil z kádra. Dôvodom vraj boli jeho neuspokojivé výkony. "Chceme sa mu poďakovať za prínos pre mužstvo a jeho výkony v minulej sezóne. V aktuálnom ročníku sa mu na to nepodarilo nadviazať," informuje web extraligistu.


Radek Duda väčšiu časť seniorskej kariéry strávil v najvyššej českej súťaži, hral za Spartu i Slaviu Praha, Plzeň, České Budějovice, Chomutov či Liberec. Pôsobil tiež vo Švajčiarsku, Švédsku a Fínsku, v Kazani si vyskúšal ruskú súťaž.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies