Rada vlády SR pre vedu, techniku a inovácie má staronových členov

NETKY.SK • 22 Február 2017, 14:51 • 2 min
Rada vlády SR pre vedu, techniku a inovácie má staronových členov

BRATISLAVA - Rada vlády Slovenskej republiky pre vedu, techniku a inovácie bude mať staronových členov. Vyplýva to materiálu, ktorý schválil v stredu kabinet.

slovakia

left justify in out

Nominant za združenia výskumne a technicky orientovaných univerzít je Robert Redhammer, nominant Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR je Peter Klamo. Klub 500 nominoval Štefana Rosinu a za Zväz automobilového priemyslu SR je to Peter Magvaši. Spomínaní členovia rady boli vymenovaní 27. februára 2013, pričom ich štvorročné funkčné obdobie končí 27. februára 2017.

Rada je stálym odborným, poradným, iniciatívnym a koordinačným orgánom vlády pre oblasť vedy a techniky a oblasť inovácií vrátane inovácií v oblasti produkcie a spracovania dreva, lesníctva, biotechnológií, potravinárstva, stavebných výrobkov a inovácií v zdravotníctve a pôdohospodárstve.

 

"Činnosťou rady nie je dotknutá pôsobnosť a zodpovednosť ministerstiev ani ostatných ústredných orgánov štátnej správy Slovenskej republiky pri plnení úloh z oblasti vedy a  techniky a oblasti inovácií," píše sa v materiáli.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona