Rada slovenských regiónov zhodnotí povolebný vývoj Siete

NETKY.SK • 30 Apríl 2016, 09:14 • 2 min
Rada slovenských regiónov zhodnotí povolebný vývoj Siete

BRATISLAVA – V Košiciach sa dnes prvýkrát zíde po parlamentných voľbách Rada slovenských regiónov Siete.

slovakia

left justify in out

„Sieť má pravidelné výjazdy do regiónov, kde sa stretávame s predsedami miestnych centier. Bude to pracovné rokovanie, na ktorom sa budeme rozprávať o povolebnom vývoji,“ povedal dnes pre agentúru SITA prvý podpredseda Siete Andrej Hrnčiar s tým, že vedenie strany bude informovať členov o vzniknutej situácii. „Budeme hovoriť o veciach, ktoré sa nám podarilo presadiť do programového vyhlásenia vlády. Budeme tiež hovoriť, aké kroky spraviť, aby sme splnili svoje predvolebné sľuby,“ dodal Hrnčiar.


Vznik súčasnej vládnej koalície bol podľa prvého podpredsedu Siete Andreja Hrnčiara jediným možným riešením. Počas rozpravy k programovému vyhláseniu vlády nadobudol pocit istoty, že iná koalícia, iná alternatíva by nemala dlhé trvanie. „Každá strana, ktorá kandiduje môže presadiť svoj program len z vlády. Aj keď povolebné obdobie bolo veľmi turbulentné a niektorí opoziční poslanci nedokážu zvládnuť vznik súčasnej vlády, koalícia Smeru, SNS, Mostu a Siete bolo jediné možné riešenie,“ vyhlásil Hrnčiar.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies