Rada slovenských regiónov #Siete sa odkladá, spojí sa s programovou konferenciou

NETKY.SK • 22 September 2016, 12:30 • 2 min
Rada slovenských regiónov  #Siete sa odkladá, spojí sa s programovou konferenciou

BRATISLAVA - Rada slovenských regiónov, čo je stranícky orgán #Siete, túto sobotu (24.9.) napriek pôvodným plánom nezasadne.

slovakia

left justify in out

Oznámila to dnes hovorkyňa strany Karmen Németová s tým, že zasadnutie sa spojí s programovou konferenciou a termín bude oznámený v najbližšom čase.

 

Posun sa koná na základe požiadavky viacerých regionálnych predstaviteľov #Siete definovať ideové východiská jej ďalšieho pôsobenia. Preto sa predseda strany Roman Brecely rozhodol presunúť termín. Otvorí sa tým priestor pre to, aby sa Rady regiónov mohli zúčastniť aj vedúci pracovných skupín ako odbornej osi #Siete.

 

"Rád by som toto fórum využil nielen na zhodnotenie udalostí, ktorými si #Sieť za posledné obdobie prešla, ale aj na predstavenie novej vízie a otvorenú diskusiu o ďalšom politickom nastavení našej strany. Som presvedčený, že aj napriek zložitej situácii, v ktorej sme sa ocitli, má #Sieť dostatočný ľudský potenciál na to, aby uspela," dodal Brecely.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies