Račianska ulica v Bratislave bude čiastočne neprejazdná sedem dní

NETKY.SK • 12 Január 2015, 15:55 • 2 min
Račianska ulica v Bratislave bude čiastočne neprejazdná sedem dní

BRATISLAVA - Pretrvávajúca porucha na vodovodnom potrubí komplikuje dopravnú situáciu na Račianskej ulici v Bratislave. Naďalej tu treba počítať s dopravným obmedzením, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti je Račianska ulica v úseku od križovatky s Peknou cestou prejazdná v pravom jazdnom pruhu, v smere von z mesta. Ľavý jazdný pruh, v smere von z mesta, ako aj odbočovací pruh v smere na Peknú cestu, zostávajú aj naďalej neprejazdné," spresnila Považanová.

 

Podľa súčasných informácií má takéto dopravné obmedzenie trvať pravdepodobne sedem dní, vysvetlila. Vodičom smerujúcim z Račianskej ulice na Peknú cestu polícia preto odporúča využiť na odbočenie križovatku ulíc Račianska – Hečkova.

 

Oddnes je, naopak, bez obmedzení prejazdná Račianska ulica na úrovni Mladej Gardy, ako aj Žitná ulica, oznámila vodičom polícia. Premávka tu bola obmedzená od 30. decembra 2014 pre prasknuté vodovodné potrubie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies