Růžička predĺžil s českou reprezentáciou zmluvu o ďalší rok

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 13:06 • 2 min
Růžička predĺžil s českou reprezentáciou zmluvu o ďalší rok

PRAHA - Tréner českej hokejovej reprezentácie Vladimír Růžička predĺžil s národným zväzom kontrakt o ďalší rok. ten pôvodný mu mal vypršať po tohtoročných majstrovstvách sveta, ktoré usporiada práve Česko. Informoval o tom portál idnes.cz.

slovakia

left justify in out

Skúsený lodivod mal ponuky aj z KHL, napokon sa ale rozhodol pokračovať na lavičke reprezentácie. "Dohodli sme sa na podmienkach nového kontraktu na jeden rok. Ani to nebolelo," cituje idnes.cz hlavu zväzu Tomáša Krála. "Chcel som sa rozhodnúť až po MS, ale ponuku som dostal už teraz. Národné mužstvo je u mňa na prvom mieste," povedal olympijský víťaz z Nagana 1998.
           

Růžička už oznámil aj nomináciu na prvý prípravný kemp pred šampionátom. Je v nej desať hráčov z českej extraligy či šesť z KHL. Prípravu na turnaj začnú Česi dvoma zápasmi v Nórsku 3. a 4. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies