Růžička chce do Bieloruska Jágra i Hudlera

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 15:45 • 2 min
Růžička chce do Bieloruska Jágra i Hudlera

PRAHA - Tréner Vladimír Růžička chce na rozdiel od Aloisa Hadamczika využiť Hudlerove služby.

slovakia

left justify in out

Český hokejový útočník Jiří Hudler má otvorenú cestu do národného tímu. Hráč Calgary dostáva od trénera Vladimíra Růžičku novú šancu. Tridsaťročný Hudler sa nedostal do nominácie ČR na zimné olympijské hry do Soči, ktorú zostavoval ešte Alois Hadamczik. Staronový kouč Růžička má o jeho služby záujem, na majstrovstvách sveta v Bielorusku by v tíme rád videl aj hviezdneho Jaromíra Jágra.

Calgary má už len teoretické šance na postup do play-off a Hudler bude v máji mať už voľno. "Veľmi by som ho chcel. Ťahá Calgary, hrá dobre. Navyše patril k našim lepším hráčom na posledných majstrovstvách sveta. Je to skúsený hokejista, ktorý by nám určite pomohol. Oslovím aj jeho spoluhráča Ladislava Šmída, o oboch mám záujem," povedal pre iSport.cz Vladimír Růžička. 

 

O play-off zatiaľ neúspešne bojuje aj New Jersey, v ktorom hrá Jaromír Jágr. Ak by sa Devils nepodarilo postúpiť, Jágr by sa rozhodol pravdepodobne o účasti na MS až v poslednej chvíli. "Ešte som s ním nehovoril, chcem mu nechať pokoj, nemá cenu ho rozptyľovať. Ak by mal chuť a záujem, bola by to superspráva. Určite by som ho chcel. Všetko záleží na ňom, ako sa bude cítiť psychicky a zdravotne," doplnil pre iSport.cz Růžička. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies