R. KALIŇÁK: Vražda E. Valka je tak zložitá kauza ako vražda D. Tupého

NETKY.SK • 31 Október 2012, 14:18 • 2 min
R. KALIŇÁK: Vražda E. Valka je tak zložitá kauza ako vražda D. Tupého

R. KALIŇÁK Vražda E.

slovakia

left justify in out

img

Šéf rezortu ešte pred niekoľkými mesiacmi uviedol, že polícia je blízko vyšetrenia vraždy Ernesta Valka. Vtedy tiež naznačil, že išlo o vraždu, nie o úkladnú vraždu.

Vražda advokáta Ernesta Valka je podobne zložitou kauzou ako zabitie Daniela Tupého, domnieva sa minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD).

Na budúci týždeň, 8. novembra, uplynú presne dva roky odvtedy, ako bol prominentný právnik usmrtený a nájdený v svojom dome v Limbachu. 

Študenta Daniela Tupého zavraždili ôsmimi ranami nožom na bratislavskom Tyršovom nábreží pred siedmimi rokmi. Páchateľa polícia stále neodhalila.

"Pokiaľ bude vyšetrovanie otvorené, tak nie je veľký záujem informovať o podrobnostiach. Rozhodne si myslím, že tím pracuje a má predstavu, ako chce pokračovať," uviedol dnes Kaliňák. Šéf rezortu ešte pred niekoľkými mesiacmi uviedol, že polícia je blízko vyšetrenia vraždy Ernesta Valka. Vtedy tiež naznačil, že išlo o vraždu, nie o úkladnú vraždu. Páchatelia teda zabitie právnika zrejme neplánovali.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona