R. KALIŇÁK: Biely prášok na Úrade vlády SR nebol nebezpečný

NETKY.SK • 27 Február 2013, 12:51 • 2 min
R. KALIŇÁK: Biely prášok na Úrade vlády SR nebol nebezpečný

R. KALIŇÁK Biely prášok na Úrade vlády SR nebol nebezpečný - Politika Biely prášok z podozrivej zásielky, ktorú dnes doručili do podateľne Úradu vlády SR, nebol podľa ministra vnútra SR Roberta Kaliňáka nebezpečný.

slovakia

left justify in out

img

Biely prášok z podozrivej zásielky, ktorú dnes doručili do podateľne Úradu vlády SR, nebol podľa ministra vnútra SR Roberta Kaliňáka nebezpečný. Potvrdil to po dnešnom rokovaní vlády. Ako poznamenal, s takýmito zlými "fórikmi" sú konfrontované mnohé inštitúcie.

Polícia dnes krátko po 8.30 h prijala oznámenie od policajtov z Úradu ochrany ústavných činiteľov a diplomatických misií, že do podateľne Úradu vlády SR na Námestí slobody doručili podozrivú obálku s obsahom bieleho prášku. S látkou prišla do kontaktu jedna pracovníčka podateľne, ktorá obálku otvorila.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies