Rögle má záujem o Graňákov návrat

NETKY.SK • 2 Jún 2015, 08:22 • 2 min
Rögle má záujem o Graňákov návrat

ÄNGELHOLM - Slovenský hokejový reprezentant Dominik Graňák by sa mohol vrátiť do švédskeho tímu Rögle BK, v ktorom už úspešne pôsobil v ročníku 2009/2010.

slovakia

left justify in out

Podľa serveru Expressen má o čoskoro 32-ročného obrancu (nar. 11. júna 1983) záujem aj nový tréner mužstva Anders Eldebrink, ktorý v uplynulej sezóne koučoval švajčiarsky Rapperswil. Práve v krajine "helvétskeho kríža" Graňák dohrával ročník, obliekal si dres Fribourgu.


"Ide o dobrého chlapíka aj beka, ktorý by pravdepodobne zapadol do nášho systému. Niet pochýb, že o takýchto hráčov máme záujem. V minulosti už v Rögle pôsobil, čo je, myslím si, výhoda," uviedol Eldebrink.


Havířovský rodák Graňák odštartoval sezónu 2014/2015 vo švédskom Linköpingu, za ktorý odohral 16 zápasov. Predtým pôsobil aj v Diname Moskva, Färjestade a Slavii Praha.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies