R. FICO: V prípade zisku nadpolovičnej väčšiny prevezmeme zodpovenosť

NETKY.SK • 7 Marec 2012, 07:43 • 2 min
R. FICO: V prípade zisku nadpolovičnej väčšiny prevezmeme zodpovenosť

R. FICO: V prípade zisku nadpolovičnej väčšiny prevezmeme zodpovenosť

slovakia

left justify in out

img

V prípade, že by strana Roberta Fica Smer-SD získala nadpolovičnú väčšinu v Národnej rade SR v sobotných (10.3.) voľbách, zoberie plnú zodpovednosť za vládnutie v Slovenskej republike. Líder Smeru-SD to dnes vyhlásil na mítingu strany v Košiciach. "S vašou pomocou a podporou pôjdeme do toho," povedal Fico svojim sympatizantom.
      Stranu Smer-SD privítalo v Košiciach asi 3000 ľudí, do posledného miesta zaplnili Infinity arénu. 
      Stabilita podľa Fica znamená, že sa jeho strana samotná alebo v koalícii s niekým bude venovať predovšetkým plneniu programového vyhlásenia vlády. "Nebudeme otravovať verejnosť so všelijakými hádkami a škriepkami, ako ste to videli posledných dvadsať mesiacov," dodal Fico. Pripustil aj chyby, ktoré sa stali za jeho vlády, sľúbil však, že sa nebudú opakovať. Ľudí vyzval, aby "šli voliť nohami". "Nenechajte sa uspať prieskumami verejnej mienky," odkázal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies