R. Fico telefonicky blahoželal F. Hollandeovi k zvoleniu do funkcie

NETKY.SK • 14 Máj 2012, 11:28 • 2 min
R. Fico telefonicky blahoželal F. Hollandeovi k zvoleniu do funkcie

R. Fico telefonicky blahoželal F.

slovakia

left justify in out

img

Predseda vlády SR Robert Fico telefonicky zablahoželal Françoisovi Hollandeovi k zvoleniu do funkcie prezidenta Francúzskej republiky. Pripomenul, že sociálna demokracia dlhodobo presadzuje myšlienku, podľa ktorej nie je možné ozdravenie verejných financií bez podpory hospodárskeho rastu a bez vytvárania nových pracovných miest. Preto predseda vlády SR Robert Fico vidí veľký priestor na spoluprácu s novozvoleným prezidentom Françoisom Hollandeom a na spoločné postoje v Európskej rade.
      François Hollande informoval predsedu vlády SR Roberta Fica o krokoch, ktoré mieni urobiť ešte pred neformálnym summitom Európskej rady v Bruseli 23. mája 2012.
      Robert Fico pozval Françoisa Hollandea na návštevu Slovenskej republiky, čo by významne prispelo k prehĺbeniu slovensko-francúzskych vzťahov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona