R. Fico: Na volebný deň sú pripravené obrovské provokácie

NETKY.SK • 9 Marec 2012, 07:45 • 2 min
R. Fico: Na volebný deň sú pripravené obrovské provokácie

R. Fico Na volebný deň sú pripravené obrovské provokácie - Politika Počas volebného dňa sa chystajú obrovské provokácie.

slovakia

left justify in out

img

Počas volebného dňa sa chystajú obrovské provokácie. Na dnešnej tlačovej konferencii po poslednom centrálnom predvolebnom mítingu to vyhlásil líder Smeru-SD Robert Fico. Odvolal sa pritom na list policajného viceprezidenta Ľubomíra Ábela, ktorý bol doručený na ministerstvo vnútra a Ústrednej volebnej komisii.
      "V tomto liste sa konštatuje, že sú pripravené obrovské provokácie vo volebný deň. Majú byť útoky na urnu, majú sa za plenty postaviť ľudia a odmietať odtiaľ odísť, čím zabránia voliť ďalším a po tretie má byť provokácia voči Smeru tým, že ľudia majú vchádzať do volebných miestností a vhadzovať tam letáky Smeru. Oficiálne prehlasujem, že Smer sa nikdy nezníži na takéto správanie. Odmietame takéto provokácie," upozornil Fico. Smer-SD za takýmito aktivitami vidí strany, ktoré nevedia prekročiť päť percent a myslia si, že takto dosiahnu nové voľby. List Ábela dá Smer-SD k dispozícii.
      "Volebný deň môže byť poznačený špinavosťou tejto kampane. Skúsme všetci, kto máme zdravý rozum, zabrániť provokatérom a polobláznom, aby znehodnotili tento deň," apeloval Fico. Poukázal tiež na to, že kandidát 99 percent Ivan Weiss údajne obchádza členov ÚVK, aby nepodpísali volebnú zápisnicu. "Čaká nás veľa špiny," podotkol Fico.
      Doterajšiu kampaň svojej strany hodnotí ako úspešnú. "Prešla presne tak, ako sme chceli. Nerobili sme žiadne negatívne akcie proti protivníkom. Zdá sa nám, že sa nám prvýkrát podarilo urobiť kampaň tak, že nebola len udržiavacia, ale oslovovala aj ďalších občanov. "Pozývam každého jedného človeka na Slovensku, ktorý môže voliť, aby prišiel," dodal Fico.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona