R. Fico blahoželá novozvolenému francúzskemu prezidentovi F. Hollandeovi

NETKY.SK • 7 Máj 2012, 21:18 • 2 min
R. Fico blahoželá novozvolenému francúzskemu prezidentovi F. Hollandeovi

R. Fico blahoželá novozvolenému francúzskemu prezidentovi F.

slovakia

left justify in out

img

Predseda vlády SR Robert Fico dnes, t.j. v pondelok 7. mája 2012 zaslal blahoprajný list Francoisovi Hollandeovi, v ktorom mu vo svojom mene i v mene občanov SR zablahoželal k zvoleniu do funkcie prezidenta Francúzskej republiky a zaželal mu veľa úspechov v jeho práci.
      V tejto súvislosti R. Fico vyjadril nádej, že mandát F. Hollandea bude príležitosťou na posilnenie francúzsko-slovenského priateľstva i na rozvoj konštruktívnej a účinnej spolupráce medzi oboma krajinami. "Zdieľam viaceré vaše vízie na zlepšenie fungovania Európskej únie, zabezpečenie ekonomického rastu a posilnenie zamestnanosti," uviedol v liste premiér R. Fico. Zároveň vyjadril želanie, aby vzájomná spolupráca medzi Slovenskom a Francúzskom bola posilnená politickým dialógom na najvyššej úrovni. "Teším sa na naše skoré osobné stretnutie," napísal slovenský premiér novozvolenému francúzskemu prezidentovi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona