Quentin Tarantino začal v Colorade s nakrúcaním nového westernu

NETKY.SK • 24 Január 2015, 09:25 • 2 min
Quentin Tarantino začal v Colorade s nakrúcaním nového westernu

LOS ANGELES - Americký scenárista, režisér a dvojnásobný držiteľ Oscara Quentin Tarantino začal dnes v Telluride v americkom štáte Colorado s nakrúcaním svojho nového westernu s názvom The Hateful Eight.

slovakia

left justify in out

Ide o záverečnú časť neoficiálnej Tarantinovej trilógie, nasledujúcej po predchádzajúcich trofejami ovenčených projektoch Nehanební bastardi a Divoký Django. Príbeh ôsmich postáv, ktoré počas zimnej búrky uviaznu v horách na stanici poštových dostavníkov, bude mať už tradične hviezdne obsadenie. Vo filme sa diváci môžu tešiť na Channinga Tatuma, Samuela L.Jacksona, Kurta Russella, Brucea Derna, Jennifer Jason Leighovú či Demiána Bichira Nájeru.

      

Scenár filmu napísal Quentin Tarantino, ktorý si za pôvodné predlohy k snímkam Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994) a Divoký Django (2012) vyslúžil ceny Americkej filmovej akadémie - Oscarov, ale v oboch prípadoch aj Zlaté glóbusy či britskú obdobu Oscarov - ceny BAFTA, a ďalšie ocenenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies