Quenneville pochválil aj Radovana Bondru: Má dobrý pohyb i strelu

NETKY.SK • 22 September 2015, 14:58 • 2 min
Quenneville pochválil aj Radovana Bondru: Má dobrý pohyb i strelu

SOUTH BEND - Radovan Bondra je najmladším z pätice slovenských hokejistov, ktorí sa minulý týždeň zapojili do prípravného kempu Chicaga Blackhawks pred novou sezónou NHL.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný útočník, ktorého si úradujúci držitelia Stanleyho pohára vybrali na júnovom drafte v piatom kole, stihol zaujať už aj hlavného trénera Blackhawks Joela Quennevillea.

 

"Je vidno, že má dobrý pohyb na ľade. Musíte si uvedomiť, že je to mladý hokejista. Má aj dobrú strelu. Samozrejme, musí popracovať na ďalších aspektoch svojej hry a potom z neho niečo bude," povedal pre ESPN Quenneville na adresu mladého krídelníka.

 

Bondra, ktorý by mal budúcu sezónu odohrať v juniorskej WHL, sa počas trojdňového kempu prezentoval v modelovaných zápasoch jedným gólom a vypracoval pre spoluhráčov viacero príležitostí. Svoje kvality bude môcť ukázať naostro v utorkovom prípravnom zápase, Blackhawks hostia vo svojom United Center rivala z Detroitu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies